............................................
Search Inside Website
 
 

.. \ software \ Facturare

 

 

Software de Facturare (pentru autocopiative)

Ultima Versiune Lansata: 1.6
Anul Lansarii : 2007
Compatibil cu Sistemele de Operare : Windows 95/98/Me/2000/XP/Server2003/Vista (necesita privilegii de administrator)
Licenta: NU este Freeware

Imagine:

Descrierea Programului :
Acest program este util atunci cand lucrati intr/un mediu ce presupune scrierea de multe facturi fiscale pe zi. Pentru a mari viteza de lucru, programul dispune de o baza de date ce se autoactualizeaza cu fiecare scriere de factura. Prima data cand scrieti factura pentru o firma noua programul va introduce acea firma in baza de date, impreuna cu toate datele ei, inclusiv ale delegatului, de celelalte dati fiind necesar doar sa selectati firma, programul completand singur restul datelor. De asemenea mai este necesar sa adaugati manual numarul facturii si, bineinteles, obiectele.

Totalul precum si TVA-ul il calculeaza singur pentru fiecare obiect in parte in momentul cand navigati de la campul <Pret Unitar> la campul <Valoarea>, insa daca doriti sa schimbati valorile le puteti schimba manual inainte de a adauga obiectul in lista, programul calculand totalurile generale ale facturii in functie de totalurile alese de utilizator. Pentru a modifica ulterior un obiect din lista selectati-l intai (campurile din josul listei se vor completa automat cu datele selectiei), efectuati modificarile dorite, iar apoi apasati butonul "Modifica Obiect".

Pe masura ce adaugati, modificati sau stergeti obiecte din lista, in bara de stare (unde initial scrie "STATUS") vor fi actualizate datele generale ale facturii/facturilor si anume va vor fi afisate urmatoarele date: cate obiecte ati introdus in total, la ce suma fara TVA se ridica factura, ce TVA corespunde acestei sume precum si totalul general.

In momentul printarii facturii, programul va calcula automat cate obiecte din lista introdusa incap pe o singura factura si va tipari ca atare. Daca obiectele ocupa un spatiu mai mare decat cel existent pe factura, programul va tipari cate facturi este necesar pentru a epuiza lista de obiecte introdusa, va anunta utilizatorul de cate ori este nevoie introducerea unei noi facturi, precum si va calcula automat totalurile generale ale fiecarei facturi in parte si va incrementa singur numarul de factura introdus initial. De asemenea daca descrierea unui obiect din lista nu se poate face complet pe o singura linie de text, programul va tipari denumirea respectiva pe mai multe linii, atat cat este necesar pentru ca textul sa fie scris in totalitate.

La finalul listarii, programul va afisa un mesaj cu datele necesare completarii unei chitante aferente facturii tocmai scrise.

Noutati aduse fata de versiunea 1:
+ adaugat campul observatii;
+ adaugat checkboxul Always-On-Top;
+ adaugate butoanele de Contact din tabul "Despre";
- reparate cateva bug-uri de vizualizare;
+ adaugate 2 butoane: Open/Save pt. deschiderea/salvare de fisiere .gx4factura ce contin datele unei facturi;
- modificare: acum programul nu mai sterge automat datele facturii curente dupa imprimare;
+ adaugate campurile "mijloc de transport", "numar", "data expedierii" si "ora expedierii";
+ adaugate posibilitati mai ample de gestionare a bazei de date de firme, inclusiv restrictionarea accesului la aceasta posibilitate cu parola;

 
 
 
 
 

About us :: Software :: Download :: Documentation :: FAQs :: Contact

Copyright © 2007 GX4PEK Software. All Rights Reserved.